2 DAAGSE MINI-RETRAITE ITHAKA.
In een groepje van maximaal 10 vrouwen krijg je de tijd om te vertragen, om hardop je vragen te stellen, om opstellingen te doen, om wandelingen te maken. We doen opdrachten, geven elkaar massages.  Ik ben erbij in de rol als procesbegeleider en opsteller. We leren van en met elkaar. Ieder voor zich heeft een eigen leerbehoefte en een eigen tempo. Dit programma gaat over JE KRACHT, JE ZACHTHEID EN 'JE SHIT OPRUIMEN'. In 2020 start er weer een weekend in Haarlem. Houd mijn website en social media in de gaten.

TRAINING

Als trainer en acteur werk ik voor organisaties en hun teams. Om het grootste leereffect te krijgen, werk ik in groepen van maximaal 12 deelnemers. Ik ben er voor √©√©nieder die wil investeren in zijn of haar manier van communiceren, persoonlijk leiderschap, presenteren en effectief wil leren beinvloeden. Ik spiegel jouw gedrag en geef direct aan waar je kwaliteit ligt en wat minder goed werkt. 

FAMILIE-, STRUCTUUR- EN  ORGANISATIEOPSTELLING.

Als opsteller (Mogelijkmaker) begeleid ik opstellingen voor particulieren en organisaties. Dit doe ik door open-avonden te organiseren, of op aanvraag. De data van de open middagen en avonden kun je vinden op de homepagina van deze website. 
THEATER
Met theatergroep LAVA maak ik locatietheater in en rondom Haarlem over de geschiedenis van de plek, de verhalen van de (oude)bewoners. Met een tragi-komische blik geven wij je een totaalbeleving van theater. Met een lach en een traan nemen we je mee in onze wereld.

What's in it for you? 

*Na de retraite is er meer zachtheid, vertraging, mildheid en beweging naar de systemen waarin je je begeeft. 

*Na afloop van mijn training heb je inzicht gekregen in jouw gedrag en dat van de ander.
*Er is beweging ontstaan om invloed te hebben op het verloop van jouw gesprekken. 
*Je leert om vanuit mildheid en zachtheid te kijken naar jouw kwaliteiten en jouw ontwikkeling, en de lat wat lager te leggen. 

*Na een familieopstelling zullen er dingen in beweging komen, heb je meer inzicht in de verborgen dynamieken van jouw familie, organisatie of eigen gezin. 

*Na een opstelling beginnen er dingen te stromen, of zijn zaken opgehelderd. Binnen een opstelling worden er geen dingen opgelost, maar het kan wel helend werken. 


*Na het zien van onze voorstellingen ga je met een vervuld gevoel naar huis. Eigenlijk krijgen we altijd terug dat men het zo jammer vindt dat de voorstelling alweer voorbij is.