Aanbod


2 DAAGSE MINI-RETRAITE.
ITHAKA. In een groepje van maximaal 6 VROUWEN krijg je de tijd om te vertragen, om hardop je vragen te stellen, om opstellingen te doen, om wandelingen te maken. Hierbij geef ik opdrachten en oefeningen. Ik ben hier in de rol als procesbegeleider en opsteller. We leren van en met elkaar. Ieder voor zich heeft een eigen leerbehoefte en een eigen tempo. Dit programma gaat over KRACHT, SUCCES en ZICHTBAARHEID. 

COMMUNICATIETRAINING
Communicatietraining voor organisaties en hun teams. Om het grootste leereffect te krijgen, werk ik in groepen van maximaal 12 deelnemers. Ik ben er voor √©√©nieder die wil investeren in zijn of haar manier van communiceren. Ik spiegel jouw gedrag en geef direct aan waar je kwaliteit ligt en wat minder goed werkt. 

FAMILIEOPSTELLING. Als familieopsteller (Mogelijkmaker) begeleid ik opstellingen voor particulieren en organisaties. Dit doe ik door open-avonden te organiseren, of op aanvraag. De data van de open-avonden kun je vinden op de homepagina van deze website. 

What's in it for you? 


*Na afloop van mijn training heb je inzicht gekregen in jouw gedrag en dat van de ander.
*Je weet wat je moet doen om invloed te hebben op het verloop van een gesprek.
*Je bent veel zelfverzekerder in je communicatie naar anderen toe.
*Je leert om vanuit mildheid en zachtheid te kijken naar jouw kwaliteiten, en de lat wat lager te leggen.


*Na een familieopstelling zullen er dingen in beweging komen, heb je meer inzicht in de verborgen dynamieken van jouw familie, organisatie of eigen gezin. 

*Na een opstelling beginnen er dingen te stromen, of zijn zaken opgehelderd. Binnen een opstelling worden er geen dingen opgelost, maar het kan wel helend werken.