AANDACHT is mijn kapstok. Aandacht voor jezelf, voor de organisatie, teams en relaties. Er mag meer AANDACHT gegeven en ontvangen worden, om te kunnen groeien. Zowel letterlijk als figuurlijk.
AANDACHT aan de onderstroom. AANDACHT aan persoonlijke ontwikkeling. AANDACHT aan communicatie, AANDACHT aan de mens achter de functie. 


Trainingen en familieopstellingen kunnen gaan over een vraagstuk rondom 

- communicatie, mindset, samenwerkingsproblemen in het team, leiderschap of persoonlijke vraagstukken van medewerkers. 
   

In 2004 heb ik mijn theateropleiding afgerond. Daar heb ik mij ontwikkeld tot speelse en onderzoekende regisseur en acteur. In de afgelopen jaren heb ik zo'n 25 voorstellingen geregisseerd, studies gedaan en ben zelf weer gaan spelen en maken.

Vanaf 2007 werk ik als trainer en trainingsacteur. Sinds 2017 ben ik ook weer werkzaam als theatermaker met mijn eigen collectief tgLAVA en vanaf heden werk ik, na een afgeronde, erkende opleiding als Familie- en Organisatieopsteller. 

Ik werk vanuit speelsheid en met humor. Ik hou van heel veel lachen en met veel volume. Ik ben een doener en zet snel vraagstukken om in actie, in doen, in spel. 
Binnen mijn trainingen kan ik putten uit een groot arsenaal aan werkvormen en schakel ik snel om de juiste manier te vinden om jullie zo optimaal mogelijk te bedienen.

Mensen zeggen over mij dat ik een grote openheid en warmte heb en dat ze zich heel veilig bij me voelen. Daarentegen spiegel ik je ook om je blinde vlek onder ogen te zien.

Ik werk met Transactionele Analyse, Roos van Leary, One Minute Coaching, Voice Dialogue, Beinvloedingsstijlen, Sociale Stijlen van Wilson, Systemisch Werk, de 4 communicatieniveau's en Groepsdynamica.

Ik geloof in de kracht van spel. In de kracht van het delen. In de kracht van complimenteren.

Het 'doen' en het 'ervaren' is de meest effectieve vorm van leren. Door o.a. te werken met een acteur is er geen mogelijkheid om je te verschuilen achter een excuus, of te praten over je probleem. Ik nodig je graag uit om kennis met mij te maken via een opstelling, één op één coaching, of mij te zien spelen in een voorstelling van tgLAVA.