TRAINING

Als trainer en acteur werk ik voor organisaties en met teams. Om het grootste leereffect te krijgen, werk ik in groepen van maximaal 12 deelnemers. Ik ben er voor éénieder die wil investeren in zijn of haar manier van communiceren, persoonlijk leiderschap, presenteren en effectief wil leren beinvloeden. Ik train veel op vaardigheidsniveau, maar kijk ook graag naar waar gedrag vandaan komt. Ik train dus ook op identiteitsniveau als op zielsniveau. (systemische laag) 


FAMILIE-, STRUCTUUR- EN  ORGANISATIEOPSTELLING.

Als opsteller (Mogelijkmaker) begeleid ik opstellingen voor particulieren en organisaties. Dit doe ik door open-avonden te organiseren, of op aanvraag. De data van de open middagen en avonden kun je vinden op de homepagina van deze website. 


Systemische coaching 1 op 1 voor particulieren.
95,- voor max. 90 minuten. (BTWvrij en eventuele reis- en verblijfskosten)
3 opstellingen voor 250,-
Systemische coaching voor bedrijven.
145,- voor max. 90 minuten (BTWvrij en eventuele reis- en verblijfskosten.) 
Minimale afname van 3 sessies voor een gegarandeerd resultaat. 


THEATER

Met theatergroep LAVA maak ik locatietheater in en rondom Haarlem over de geschiedenis van de plek, de verhalen van de (oude)bewoners. Met een tragi-komische blik geven wij je een totaalbeleving van theater. Met een lach en een traan nemen we je mee in onze wereld.


What's in it for you? 


TRAINING:

*Na afloop van mijn training heb je inzicht gekregen in jouw gedrag en dat van de ander.
*Er is beweging ontstaan om invloed te hebben op het verloop van jouw gesprekken. 
*Je leert om vanuit mildheid en zachtheid te kijken naar jouw kwaliteiten en jouw ontwikkeling, en de lat wat lager te leggen. 

OPSTELLINGEN

*Na een opstelling is er meer zachtheid, vertraging, mildheid en beweging naar de systemen waarin je je begeeft.

*Na een familieopstelling zullen er dingen in beweging komen, heb je meer inzicht in de verborgen dynamieken van jouw familie, organisatie of eigen gezin. 

*Na een opstelling beginnen er dingen te stromen, of zijn zaken opgehelderd. Binnen een opstelling worden er geen dingen opgelost, maar het kan wel helend werken. 


THEATER

*Na het zien van onze voorstellingen ga je met een vervuld gevoel naar huis. We vergroten gevoelens en personages uit, we trekken ze in het belachelijke, we vertellen de gevoelens die niet verteld mogen worden en we ontroeren met muziek.