REVIEWS van BOOST with an ACTOR

Bianca, Callcenter medewerker

“Ik kwam hier omdat ik enorm veel moeite had met mezelf zichtbaar maken. Een ‘dagstart’ doen of een beoordelingsgesprek; daar kon ik twee dagen van wakker liggen. Zodra ik beoordeeld zou kunnen worden op wie ik ben en wat ik doe, raakte ik in paniek. Dit traject heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vond de persoonlijke begeleiding super, terwijl je toch met meerder mensen zit.
Ik zou het zeker aanraden. Marije weet je vanaf de intake al goed te begeleiden. Ik heb geen slapeloze nachten meer, ik ben me heel bewust geworden waar mijn gedrag vandaan komt. En daar ga ik nu lekker mee aan de slag”

Alex, technische dienst, buitendienst

“Alles kon hier in veiligheid en anonimiteit gedeeld worden. We konden onszelf kwetsbaar opstellen, zonder het gevoel te hebben veroordeeld te worden. Ik heb geleerd dat ik mag loslaten waar ik geen invloed op heb, en dat ik vanuit mijn betrokkenheid opnieuw kon kijken waar ik wél invloed op heb. Ik heb hierdoor een project kunnen opzetten van waaruit ik de managers mee heb kunnen krijgen. Ik bemoei mij niet meer met zaken waar ik geen energie van krijg.”

Patrick, logistiek medewerker

“Ik heb er enorm veel aan gehad. Meer dan ik had verwacht. Als perfectionist had ik veel last van ‘tijdgebrek’, ook omdat ik overal Ja op zei. En ik kreeg niets af volgens mijn eigen maatstaven. Ik ben me bewust geworden van het feit dat ik meerdere ‘ikken’ heb, en dat deze mij behoorlijk in de weg kunnen zitten. Door het inzicht in mijn eigen gedrag, weet ik ook veel vaker te bepalen dat ik ‘nee’ mag zeggen, en dat ik mijn eigen tijd beter bescherm. 8 van de 10 keer werk ik nu vanuit mijn kracht en uitdaging en niet meer vanuit spanning en frustratie.”

André, werkverantwoordelijke technische buitendienst

“Ik had helemaal geen ervaring met trainingen rondom ‘soft skills’. Deze training heeft mij meer inzicht gegeven in mijn eigen stappen. Ook ben ik erachter gekomen dat ik binnen de organisatie moeilijk om kan gaan met ‘vrijheid’. Het was voor mij prettig dat ik erachter kwam dat ik meer kaders en kortere lijnen nodig heb.”

Nike, lactatiekundige

“Marije is een grote, zachte vrouw waardoor ik me meteen veilig voelde. Met humor en kennis van zaken hielp ze me om tijdens de cursus erachter te komen waar ik aan wou werken. Dat zijn haar coach-skills. Maar vervolgens kun je dat super-efficient meteen met haar oefenen omdat ze door haar acteer ervaring de situatie heel echt naspeelt. Ze doet dus eigenlijk twee dingen in één keer. Je weet daardoor niet alleen wat je anders kan doen, je doet het ook echt en je voelt ook precies het verschil. Een aanrader als je op een prettige manier aan je persoonlijke/ communicatieve ontwikkeling wil werken! “

Machteld, vitaliteitscoach

“Van te voren wist ik niet precies wat ik kon verwachten van deze BOOST cursus, wel wist ik dat ik graag mijn coaching vaardigheden wilde verdiepen. Na 5 bijeenkomsten heb ik enorm veel geleerd. Marije is ontzettend doortastend, energiek en heeft enorme ervaring. Dat blijkt wel uit haar kennis van diverse (theoretische) communicatiemodellen en mensenkennis. Doordat we veel hebben kunnen oefenen met rollenspellen, kreeg ik direct feedback. Terugkoppeling op inhoudelijk gebied, maar, net zo belangrijk, ook op persoonlijk vlak. Communiceer vanuit je hart in plaats van hoofd en maak onderscheid tussen inhoud, proces en procedure. Dit is niet alleen verbetering van communicatie, maar een verrijking van de persoonlijke ontwikkeling. Ga het zelf ervaren!”