stage_1633688531jpeg

Hoi leuke vrouwen van alle leeftijden!

Mijn retraites van 3 dagen gaan over zelfzorg, vertraging en aandacht voor jouw binnenwereld. Het zijn intensieve, diepgaande dagen die nog lang na werken. Tegelijkertijd geeft het je ook ontspanning en een diep besef van waar jij voor staat. Ik zie dat veel vrouwen op zoek zijn naar zachtheid, naar vertrouwen in de toekomst, en naar hoe ze zich staande kunnen houden in deze gekke wereld.

We beginnen met een uitgebreide kennismaking, een heerlijke diner en wat oefeningen met elkaar om contact te maken met de ander. Veiligheid vind ik heel belangrijk. 


Samenwerking in opstellingen, fysieke oefeningen en het delen van je verhaal zijn belangrijke voorwaarden binnen mijn samenkomsten. Er is ook stilte, maar je doet veel samen. Ik zie dat wanneer je vertelt over je eigen leven de meeste vrouwen zich daarin herkennen en daar ook kracht uithalen en daardoor geïnspireerd worden.


De volgende dag besteden we onze tijd aan opstellingen, schrijfopdrachten om te reflecteren en ontspanning/meditatie.
De laatste dag start in de natuur, daar wandelen we en doen we opdrachten voor jezelf en met elkaar. We gaan uitgebreid lunchen op weer een nieuwe locatie in het centrum, en daarna is er tijd voor heerlijke, ontspannen yoga en zelfhypnose. Uiteindelijk sluiten we af met een prachtig vrouwenlijnritueel en is er tijd voor reflectie en evaluatie met elkaar. We sluiten af in stilte, nemen afscheid om weer opnieuw te beginnen met nieuw opgedane inzichten. 

Ik merk dat ik het zelf belangrijk vindt wie de groep begeleidt, vandaar dat ik mezelf hieronder even voorstel.


Wie ben ik?
Ik ben familieopsteller, communicatietrainer en theatermaker. Ik ben down-to-earth, maar ook heel sensitief. Ik vind humor belangrijk, maar ik geef ook de ruimte aan jouw verhaal met alles wat er bij komt kijken. Door mijn jarenlange ervaring als trainer ben ik in staat om groepen te dragen en rustig te begeleiden. 


Overnachting

Het is zonder overnachting; maar deze kan je zelf boeken als je dat wil. Bijvoorbeeld via AirBNB, of Booking.com.


Investering

De investering is €550,-! Inclusief lunch, drie-gangen menu op vrijdag, lunch op zaterdag en zondag, en alle koffie, thee en versnaperingen.