fullsizeoutput_6eejpegSchermafbeelding 2021-09-13 om 122131png

AANDACHT is mijn kapstok. Aandacht voor jezelf, voor de organisatie, teams en relaties. Er mag meer AANDACHT gegeven en ontvangen worden, om te kunnen groeien. Zowel letterlijk als figuurlijk.
AANDACHT aan de onderstroom. AANDACHT aan persoonlijke ontwikkeling. AANDACHT aan communicatie, AANDACHT aan de mens achter de functie. 


In 2004 heb ik mijn theateropleiding afgerond. 

Vanaf 2007 werk ik als trainer en trainingsacteur. Sinds 2017 ben ik ook weer werkzaam als theatermaker met mijn eigen collectief tgLAVA en na mijn opleiding tot Familie- en Organisatieopsteller in 2019 en 2020 begeleid ik opstellingen en weekendretreats. 

Ik werk vanuit speelsheid en met humor. Ik hou van heel veel lachen en met veel volume. Ik ben een doener en zet snel vraagstukken om in actie, in doen, in spel. 
Binnen mijn trainingen kan ik putten uit een groot arsenaal aan werkvormen en schakel ik snel om de juiste manier te vinden om jullie zo optimaal mogelijk te bedienen.

Mensen zeggen over mij dat ik een grote openheid en warmte heb en dat ze zich heel veilig bij me voelen. Daarentegen spiegel ik je ook om je blinde vlek onder ogen te zien.

Ik werk met Transactionele Analyse, Voice Dialogue en Systemisch Werk.

Ik geloof in de kracht van spel. In de kracht van het delen. 

Het 'doen' en het 'ervaren' is de meest effectieve vorm van leren.  Ik nodig je graag uit om kennis met mij te maken via een opstelling, een rollenspel, één op één coaching, of in een training met je team of organisatie.