fullsizeoutput_6eejpeg

AANDACHT is mijn kapstok. Aandacht voor jezelf, voor de organisatie, teams en relaties. 

Er mag meer AANDACHT gegeven en ontvangen worden, om te kunnen groeien. Zowel letterlijk als figuurlijk.
AANDACHT aan de onderstroom. AANDACHT aan persoonlijke ontwikkeling. AANDACHT aan communicatie, AANDACHT aan de mens achter de functie. 


Ik ben kind, dochter, zus, moeder, bonusmoeder, partner en mezelf. 


Ik heb 2 mannen op de wereld gezet en ben al 18 jaar bonusmoeders van 2 andere mannen. De vijfde man in mijn leven is mijn bijzondere man, Robbert-Jan. Er zijn 3 zussen in mijn leven en 1 broer. Mijn wieg stond in Zutphen en woon nu alweer 11 jaar in Haarlem.


In 2004 heb ik mijn theateropleiding afgerond. 

Vanaf 2007 werk ik als trainer en trainingsacteur. Sinds 2017 ben ik ook werkzaam als theatermaker met mijn eigen collectief tgLAVA. 

Na mijn opleidingen tot Familie- en Organisatieopsteller in 2019 en 2020 begeleid ik opstellingen, coach ik 1:1 en begeleid ik retreats. 

In 2023 heb ik de opleiding tot relatiecoach afgerond. Hier ben ik in het gedachtegoed van Carl Jung gedoken. Het werken met Voice Dialogue, archetypen, schaduwkanten integreer ik nu ook in mijn werk. Sinds 2024 begeleid ik dus met heel veel liefde ook stellen.

Ik werk vanuit speelsheid, zachtheid en met humor. Ik hou van heel veel lachen en met veel volume. Ik ben een doener en zet snel vraagstukken om in actie, in doen, in spel. 
Binnen mijn trainingen kan ik putten uit een groot arsenaal aan werkvormen en schakel ik snel om de juiste manier te vinden om jullie zo optimaal mogelijk te bedienen.

Mensen zeggen over mij dat ik een grote openheid en warmte heb en dat ze zich heel veilig bij me voelen. Daarentegen spiegel ik je ook om je blinde vlek onder ogen te zien.

Ik werk met Transactionele Analyse, Voice Dialogue en Systemisch Werk.

Ik geloof in de kracht van spel. In de kracht van het delen. 

Het 'doen' en het 'ervaren' is de meest effectieve vorm van leren.  Ik nodig je graag uit om kennis met mij te maken via een opstelling, een rollenspel, één op één coaching, of in een training met je team of organisatie.