Houd je elkaar vast of laat je elkaar los?

 

En dan zeg je ineens tegen elkaar dat het niet langer zo gaat. Dat je elkaar kwijt bent, dat je niet meer weet hoe je nog verder moet. Hoe lang of kort jullie ook bij elkaar zijn, hoeveel je ook hebt meegemaakt, van overspel tot emotionele verwaarlozing, van ziekte tot verlies, van stilzwijgen tot de dodelijke sleur, van verwijdering tot symbiose.

 

De liefde stroomt niet altijd vanzelf.

 

In mijn relatiecoaching zoeken we naar wat jullie weer kan verbinden, wat jullie echte behoeftes zijn, in wat voor dynamiek jullie terecht zijn gekomen. Vanuit jullie individuele blauwdruk, jullie systeem, jullie gezin van herkomst kijken we naar jullie beider overlevingsstrategie. 


Vaak ligt het niet aan het gebrek aan liefde, maar aan de destructieve patronen waar jullie in verstrikt zijn geraakt. 

 

De stellen die bij mij zijn geweest zeggen stuk voor stuk dat het ze zoveel meer verheldering heeft gebracht. Ook meer inzicht en zelfkennis, begrip voor elkaar, meer duiding in hun eigen patronen, meer echte aandacht, meer tijd, meer echt contact op een diepere laag, meer rust en ruimte voor echte liefdevolle verbinding.

 

Relatiecoaching is helaas niet altijd zaligmakend en ook niet de oplossing. Die ligt bij jullie. Als je, ondanks de relatiecoaching, voelt dat je er alles aan hebt gedaan, kan je ook besluiten elkaar uit liefde los te laten. Ook daar kan ik jullie in begeleiden.

 

 

Jij bent jij, ik ben ik, wij zijn wij.

In mijn coaching werk ik met opdrachten uit de cognitieve gedragstherapie, met verschillende communicatiemodellen om jullie dynamiek te duiden. En ik werk systemisch. Dat betekent dat ik ook met opstellingen werk. Deze methode is meer lichaams- en ervaringsgericht. De sessies gaan daarmee verder dan alleen gesprekken voeren en opdrachten uitvoeren. Dat maakt mij een wat andere coach dan anders. Je gaat dus niet alleen óver je gevoelens praten, maar ze ook echt vóelen.

We stellen o.a. beider gezinnen van herkomst op en de huidige situatie/gezin. Daarnaast kijk ik wat er nodig is om te onderzoeken via een opstelling.

 

Aanbod:

10 sessies van 1,5 uur.

Soms doen we dubbele sessies als we werken met opstellingen.

 

3-daagse retreat:

3 dagen intensief aan de slag. Per dag komen we 2 keer samen. De sessies duren tussen de 2 en 3 uur. Tussendoor krijg je ook opdrachten mee.

De retreat is speciaal voor mensen die een bijzonder weekend met elkaar willen beleven. Het is radicale zelfzorg. Je komt snel tot de kern. Het zorgt voor een stroomversnelling van waar jullie naar verlangen.

De overnachting kan zelf geregeld worden, deze is niet inbegrepen.

 

Investering

Beide trajecten kosten 1800,- exclusief 21% btw. Je kan in termijnen betalen.