stage_1633688531jpeg

Hee, daar ben je!

Hallo sensitieve, ZELFBEWUSTE vrouw.


Mijn missie? 'Worden wie je allang bent. Je hoeft haar alleen maar te zien'Mijn retreats zijn uplifting, liefdevol en life-changing. 
Als je alléén wil ontspannen in de vorm van stilte en yoga, dan zijn mijn retreats helaas niet voor jou. Mijn retreat gaat wat verder dan alleen voedende stilte en fysieke ontspanning.

JA, je gaat ontspannen, lekker eten; EN JA, we hebben lol, plezier en lachen veel, MAARRR we gaan ook de diepte in door jouw thema's aan te kijken. Op die manier kan je opnieuw verbinden met wat jij hier te doen hebt.  

We duiden jouw overlevingsstrategie en gaan op zoek naar wat jij nodig hebt om steviger in dit leven te staan. Deze retreat is voor jou als je bereid bent voor jezelf op te komen, als je jezelf van waarde vindt en voelt dat het tijd is om aandacht aan jezelf te geven. Je geeft jezelf een weekend om naar uit te kijken, vol inspiratie. Helend, verrijkend en verhelderend.


 * Wil jij onderzoeken wat jou nu tegenhoudt?
* Wil je weten wat jouw andere 'ikken' jou vertellen?
* Wil jij jezelf liefhebben en accepteren zoals je bent?
* Een diepe connectie voelen met wat je hier te doen hebt?
* Je verhaal delen in een veilige omgeving?
* Gewoon jezelf zijn, en gesteund worden door een groep vrouwen?
* Bereid zijn om de diepte in te gaan, vanuit een holding space die je zacht kan begeleiden?
* Fysiek ontspannen vanuit zachtheid en niet vanuit moeten?
* Een liefdevolle meditatie meemaken die jouw IK-kracht ondersteund?


Kan je bijna op alles JA antwoorden? Dan is mijn retreat voor jou.Mijn retraites van 2/3 dagen gaan over zelfzorg, vertraging en aandacht voor jouw binnenwereld. Het zijn intensieve, diepgaande dagen die nog lang na werken. Tegelijkertijd geeft het je ook ontspanning en een diep besef van waar jij voor staat. Ik zie dat veel vrouwen op zoek zijn naar zachtheid, naar vertrouwen in de toekomst, en naar hoe ze zich staande kunnen houden in deze gekke wereld.


We beginnen met een uitgebreide kennismaking, een heerlijke diner en wat oefeningen met elkaar om contact te maken met de ander. Veiligheid vind ik heel belangrijk. 


Samenwerking in opstellingen, fysieke oefeningen en het delen van je verhaal zijn belangrijke voorwaarden binnen mijn samenkomsten. Er is ook stilte, maar je doet veel samen. Ik zie dat wanneer je vertelt over je eigen leven de meeste vrouwen zich daarin herkennen en daar ook kracht uithalen en daardoor geïnspireerd worden.


De volgende dag besteden we onze tijd aan opstellingen, schrijfopdrachten om te reflecteren en ontspanning/meditatie.
De laatste dag start in de natuur, daar wandelen we en doen we opdrachten voor jezelf en met elkaar. We gaan uitgebreid lunchen op weer een nieuwe locatie in het centrum, en daarna is er tijd voor heerlijke, ontspannen yoga en zelfhypnose. Uiteindelijk sluiten we af met een prachtig vrouwenlijnritueel en is er tijd voor reflectie en evaluatie met elkaar. We sluiten af in stilte, nemen afscheid om weer opnieuw te beginnen met nieuw opgedane inzichten. 

Ik merk dat ik het zelf belangrijk vindt wie de groep begeleidt, vandaar dat ik mezelf hieronder even voorstel. Ik werk ook altijd met professionals op het gebied van adem en yoga. 


Wie ben ik?
Ik ben familieopsteller, communicatietrainer en theatermaker. Ik ben down-to-earth, maar ook heel sensitief. Ik vind humor belangrijk, maar ik geef ook de ruimte aan jouw verhaal met alles wat er bij komt kijken. Door mijn jarenlange ervaring als trainer ben ik in staat om groepen te dragen en rustig te begeleiden. 


Overnachting

Het is zonder overnachting; maar deze kan je zelf boeken als je dat wil. Bijvoorbeeld via AirBNB, of Booking.com.


Investering

De investering voor de driedaagse is €550,-! Inclusief lunch, drie-gangen menu op vrijdag, lunch op zaterdag en zondag, en alle koffie, thee en versnaperingen. 

De investering voor de tweedaagse is €395,-. Hierin ligt de nadruk meer op yoga, adem en opstellingen in de natuur. Daarnaast doen we een kleine wijnproeverij in de duinen! 

De investering voor de 1-daagse retreat is €147,-. Hierin zorg ik ook voor een lunch en diner.